Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Karácsonyi ajándékutalvány 2018 - Adj élményt és a választás szabadságát ajándékba!

2 éjszaka 2 főre
29900 HUF-tól
Csomag tartalma
Az ajándékozott a karácsonyi voucherével az 1 kontinens elérhetőségein: + 36 1 201-10-57; + 36 20 778 58 52; foglalas@1kontinens.hu jelentkezhet telefonon vagy e-mailben, ahol kiválaszthatja a számára megfelelő ajánlatotA különböző ajánlatok esetében egyedi felhasználási feltételek lehetnek a felhasználási idő, csomagtartalom vagy felárak tekintetében, de ezt az adott ajánlat részletesen tartalmazza.2, 3 vagy 4 éjszakás élménycsomag 2 fő részére magyar nyelven a http://www.1kontinens.hu/ oldalon szereplő aktuális ajánlatok közül 2018. december 21-ig.Amennyiben a választott utazás összege nem éri el az ajándékvoucher értéket, a fennmaradó összeg később is felhasználható az Egy-kontinens ajánlataira.Amennyiben a megajándékozott olyan ajánlatot választ, mely a kifizetett összeget meghaladja, ez esetben kiegészítheti a voucher értékét
Felhasználási feltételek
Az ajánlat 2018.december 21-ig használható fel a szabad helyek függvényében az irodával vagy a szállodával előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.