Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: The Secret Garden Hostel - Városnézés a hófedte Krakkóban két vagy három ágyas szobában!

2 éjszaka 3 főre
21900 HUF-tól
Csomag tartalma
2,3 éjszakás szállás a választott csomagnak megfelelően, két vagy három ágyas szobában közös fürdőszobával10 % kedvezmény a Burgers in Streat Slow Food étterembenAjándék térkép és turistakönyv a recepciónIngyenes WIFI10 % kedvezmény az Antonio Caféba (olasz étterem 5 percre a hosteltől)
Ingyenes kávé, tea, tej és ásványvíz fogyasztásIdegenforgalmi adó
Gyermek árak és felárak
3 év alatt: ingyenesbabaágy: ingyenes3 évnél idősebb gyermek: 10 EUR/fő/éj1éjszaka hosszabbítás két ágyas szobában: 20 EUR/éj1éjszaka hosszabbítás három ágyas szobában: 30 EUR/éj
plusz 1 felnőtt: 10 EUR/fő/csomagReggeli felár ellenében: 15 PLN/reggeli/fő
Felhasználás kivételei
2017.12.23 - 2017.12.31
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható a szabad helyek függvényében 2017.12.18 és 2018.02.28 a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve 2017.12.23-12.31.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.