Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa - Luxus pihenés a gyönyörű történelmi városban, Győrben! Félpanzió, wellness, fitnesz terem!

2 éjszaka 2 főre
49900 HUF-tól
Csomag tartalma
Ingyenes Wifi internet a szálloda egész területén és a szobákban és Ingyenes zárt parkolási lehetőség a szállodánálWellness Oázis használata (gyermek medence, élménymedence, wellness merülő medence, pezsgőfürdő)Bőséges büfé reggelik frissen sült ételekkelFélpanziós vacsorák a hotel éttermébenFürdőköntös szobai bekészítéssel
Kellemes, feltöltődést segítő séták az eredeti barokk hangulatot árasztó győri történelmi belvárosbana Szauna-sziget teljes körű használata (infra szauna, finn szauna, só kabin és gőzfürdő)Wellness részlegünk teljes körű használataTechnoGym fitneszterem használatElhelyezés standard szobában
Gyermek árak és felárak
1 gyermek 3 éves korig: ingyenes3-13 éves korig: 9.000 Ft/csomag14 éves kor felett teljes ár fizetendő: 24.000 Ft/csomagIdegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj (18 év felett)Hétvégi felár: 6.000 Ft/csomag (péntek és/vagy szombat éj)
Éjszaka hosszabbítás félpanzióval: 24.000 Ft/2 fő/csomagSuperior kétágyas szoba felára: 12.000 Ft/csomagÜnnepi foglalási felár:6.000 Ft/csomag (10.23.; 11.01.; 03.15): Vasárnapi késői távozással egybekötött ebédlehetőség: 5.000 Ft/fő
Felhasználás kivételei
2017.12.23 - 2018.01.02
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2018.03.31-ig a szabad szobák függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, kiemelt ünnepi időszakban kivéve, (nem használható: 2017.12.23-2018.01.02. között).
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.