Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Angyal Borászat - Hétvége Tokaj-Hegyalján all inclusive Disznótoros programmal!

2 éjszaka 2 főre
69900 HUF-tól
Csomag tartalma
A disznóvágás napján (korlátlan fogópálinka, forralt bor, forró tea, ásványvíz és két fajta folyó bor) korlátlan fogyasztásSzállás kétágyas szobában hétvégéken (péntektől vasárnapig)Teljes ellátás péntek vacsorától vasárnap reggeligKorlátlan wellness használat (szauna, jakuzzi)6 fajta borból álló borkóstoló
Gyermek árak és felárak
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj
Felhasználás kivételei
2017.12.23 - 2018.01.02
Felhasználási feltételek
A voucher 2017.10.27.-2018.03.04.között használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, kivétel: 2017.12.23-2018.01.02. között
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.