Szabad helyek


Csomag tartalma
Bejelentkezéskor a szálláshely gyümölcssel, illetve 1 pohár pezsgőborral vár benneteketSzállás a választott csomagnak megfelelően premium vagy superior szobábanIngyenes biliárd asztal használatReggeli ellátás
A recepcióhoz közeli télikertben kialakított pihenő és olvasószoba ingyenes használata1, 5 óra/nap fürdőóázis használat (pezsgőfürdő, Finn szauna, török fürdő)20% masszázs kedvezményIngyenes WiFi
Gyermek árak és felárak
6,99 éves korig: Ingyenes7-13,99 kor között: 15 Eur/gyerek/éjIdegenforgalmi adó: 1 EUR/nap/fő Parkolás: 10,00 EUR/napHáziállat: 15 EUR/éj
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2017.10.01.-10.33. között a szabad helyek függvényében a hotellel előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Hotel Villa Eugenia

51415 Lovran, Šetalište maršala Tita 34
  Lovran egyike a legrégebbi településknek Horvátország ezen régiójában, mely hajóépítő központként szolgált a korai középkorban. Horvátorszég igazán szép oldala mutatkozik meg. A tenger tiszta strandot kínál és adottak a vízi sport lehetőségek:búvárkodás,hajózás.A hegyoldfal tökéletes kerékpározásra és túrázásra.A legnépszerűbb gasztronómiai esemény a Marunada, vagy a gesztenye fesztivál, melyet Lovranban rendeznek meg minden év októberében.
  A Villa Eugenia története 1910-re nyúlik vissza,amikor szecessziós stílusban épült az egyik Osztrák-magyararisztrokrata képviselőnek. A Villa két bejáraton keresztül közelíthető meg:medditerán kerttel körülvett főbejáraton , illetve a parkoló helyiségen át.
  A Villa 3emeletből áll, minden emeleten 5 luxus szoba található teljes felszereltséggel, kielégítve az ügyfelek igényeit.A megszokott kulcsokat felváltják az ajtókat nyitó intelligens kártyák.
  A vendégek televíziót, légkondicionálót és egyéb szolgáltatásokat kapnak a szobába. Az első két emeleten található szobáknak széles erkélyük, vagy teraszuk van. A legfelső emeleten a szobák berendezése modern stílusú, nagy tetőablakkal, amely festői kilátást nyújt az esti égen.
  A villa egyéb szolgáltatásai , mint például étterem, jacuzzi, szauna, biliárd bárral és tágas télikert a galériában található a földszinten. A Villa étterme kérésre gazdag hideg-meleg büfé reggeli, ebéd és vacsora menüket kínál.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: