Szabad helyek


Dobogókői pihenés! Reggeli, gyertyafényes vacsora és belépő az Esztergomi Élményfürdőbe!
2 éjszaka 2 főre
29900 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2017.12.23-ig.
Csomag tartalma
Indulási napok: 2 ,4 vagy 7 éjszakás csomag esetén: hétfő, szerda, péntek, vasárnapAz üdülés első napján 30 féle ételből összeállítható gyertyafényes vacsoraIndulási napok: 3 éjszakás csomag esetén: péntek, vasárnap, Reggeli ellátással
Indulási napok: 5 éjszakás csomag esetén: vasárnap, 6 éjszakás csomag: hétfőA második napon egész napos belépőjegy az esztergomi élményfürdőbeSzállás 2 főre franciaágyas szobában.Ingyenes wifi
Gyermek árak és felárak
0-3 éves korig a szállás, ellátás nélkül, ingyenes! : Babaágy: 2.500 Ft/éjÉjszaka hosszabbítás a 3. éjszakára: : 3.500 Ft/gyermekÉjszaka hosszabbítás a 4. éjszakától : 4.000 Ft/gyermekIdegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 év felett: Hétvégi és iskolaszüneti felár: 4.900 Ft/éjszaka/szoba vagy apartmanÉjszaka hosszabbítás a 4. éjszakától: 7.500 Ft/felnőtt: A 4.éjszakához a 30 féle élmény-wellness-gasztronómia-kulturális csomag bármelyike választható ajándékba
Az 5. éjszakához háromszori étkezési ellátás jár ajándékba: 6 éjszaka esetén plusz 1 éjszaka jár ajándékbaLuxus és családi apartmanos elhelyezés felára: 4.900 Ft/éj/apartman: Parkolás 1000 Ft/nap
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2017. december 23.-ig szabad helyek függvényében, a szálláshellyel történt egyeztetést követően.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Platán Panzió - Dobogókő

2098 Dobogókő, Téry Ödön út 15
  Dobogókő a Pilis-hegység 700 méter magas csúcsánál, tölgy, bükk és fenyőerdők háromszögében található, mindössze félórányi autóútra a fővárostól.
  A stresszmentes, hegyvidéki környezet ideális pihenéshez, feltöltődéshez. Dobogókő szépsége, páratlan panorámája és karbantartott túraútvonalai alkalmasabb könnyebb sétákhoz és túrázáshoz is.
  A Platán Panzió vonzó helyen fekszik, közel a kilátótóhoz, szép, erdei környezetben. Franciaágyas szobái bútorozottak, színes tévével, hűtőszekrénnyel, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel felszereltek.
  Az itt megpihenők a panzió házias éttermének bőséges kínálatát élvezhetik, az aktív kikapcsolódni vágyóknak helyszíni kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.
  Az Esztergomi bazilika 17 km-re, míg a visegrádi vár és Szentendre is 30 km-en belül helyezkedik el a Platán Panziótól.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások