Szabad helyek


Hotel Mamiani**** - Urbino

61029 Urbino, Via Bernini 6
  A szálláshely Urbino városának zöldellő dombjai között helyezkedik el. A Hotel Mamiani vadonatúj wellnessrészlege hidroterápiás medencével és szépségközponttal rendelkezik. A modern szobákban egyedileg szabályozható légkondicionálás, síkképernyős TV és ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. Ingyenes szabadtéri parkolási lehetőség áll rendelkezésre.
  Urbino városközpontjába 20 percenként menetrend szerinti transzfer közlekedik. Kerékpárok is kölcsönözhetők. A kerékpárosok a műhellyel rendelkező garázst is használhatják.
  A szálláshelyen mindennap házi készítésű süteményeket tartalmazó, ízletes amerikai svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A wellness-sarokban könnyű, kiegyensúlyozott ételek állnak rendelkezésre.
  A nyilvánosság számára is nyitva álló Giardino della Galla étteremben helyi specialitásokat fogyaszthatnak a vendégek. A lobbiban ingyenes újságok állnak rendelkezésre.
  A Ki wellnessrészleg területén szenzoros zuhanyzó és gőzfürdő gondoskodik az ellazulásról, a relaxációs szobában pedig exkluzív, a szervezet energetikai kiegyensúlyozását szolgáló ágy várja a tökéletes harmóniára vágyókat.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: