Szabad helyek


Hotel Aurum-Family **** Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 1/b
  A Hotel Aurum-Family **** Hajdúszoboszló egyik legújabb gyermek és családbarát négy csillagos szállodája.
  A szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel, zuhanyzós fürdőszobával és környezetbarát hőlégszivattyús rendszerrel van télen fűtve, nyáron pedig hűtve. Az épület egész területén ingyenes wi-fi üzemel, melyet minden vendég korlátlanul használhat. Aki nem hoz magával számítógépet, azoknak ajánljuk a SMART Tv-vel felszerelt szobákat, ahol a tv-n lehet internetezni. Gyermekeiknek számos bekészítés közül lehet választani. Az épületben két akadály mentes szobaegység került kialakításra.
  A superior apartmanok mérete átlagosan 33 négyzetméter egy légtérben, két felnőtt és egy gyermek elhelyezésére kialakított szobaegység, mely mindegyikében található felszerelt mini konyha. Kimondottan egy gyermekkel érkező vendégeinknek ajánljuk.
  Az étteremben svédasztalos rendszerben folyik az étkezés, amelyet látványkonyha szolgál ki. Az étlapon a magyaros és tájjellegű ételek mellett számos nemzetközi ételkülönlegesség is megtalálható. Nagy figyelmet fordítanak gyermek vendégeik egészséges táplálkozására, nekik külön menükkel kedveskednek.
  A Hotel Aurum**** Terápiás és Gyógyászati részlegén a gyógykezelések igénybevételéhez csak TB kártyáját kell magával vinnie, nem kötelező sem háziorvosi, sem a reumatológus szakorvosi beutaló. Testvér szállodánk saját reumatológusa a helyszínen – egy állapotfelmérést követően - írja ki a gyógykezeléseket, melyeket Ön a Hotel Aurumban azonnal igénybe is vehet.Hajdúszoboszló Debrecentől 21 km-re fekvő alföldi város Hajdú-Bihar megye Hajdúszoboszlói kistérségének központja, Magyarország egyik legnagyobb termálvizű fürdőhelye. Főbb nevezetességei a Fürdőnegyed és a Belváros.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Dzsuzsi
5 pont
nagyon szép és igazi családi szálloda